Autor Wątek: Pomoc przy zakupie "Flaming Cliffs"  (Przeczytany 17245 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Pomoc przy zakupie "Flaming Cliffs"
« dnia: Października 21, 2007, 20:28:38 »
Witam.
Zdecydowałem się na zakup FC - tylko, że jest jedne problem - otóż nie posiadam karty kredytowej :008:.
I tu pojawia się moje pytanie - czy ktoś zdecydowałby się na pomoc poprzez ewentualne pośredniczenie w zakupie przez internet :011:.
Bardzo prosiłbym o pomoc - z góry dzięki.

Pozdrawiam, R@V.

Śmigiełko

• Gość
Odp: Pomoc przy zakupie "Flaming Cliffs"
« Odpowiedź #1 dnia: Października 22, 2007, 09:25:13 »
Ile trzeba wybecalować na tę gierkę. Może i ja bym się zdecydował.

« Odpowiedź #2 dnia: Października 22, 2007, 20:25:43 »
14.95 w dolarach :020:.
Polecam zajrzeć na LockOn: Modern Air Combat

« Odpowiedź #3 dnia: Października 27, 2007, 14:36:56 »
Ja mogę pomóc, osoby zainteresowane kupnem wersji download FC pisać na GG:3080303, wyglądało by to tak: osoba chętna przelała by pieniążki na moje konto bankowe oraz podała login i hasło konta wcześniej stworzonego na stronie lockon.co.uk, po czym wykupiłbym FC i osoba by sobie zmieniła hasło konta na lockon.co.uk po czym za parenaście godzin by się cieszyła legalnym FC (tyle to trwa ze względu na ręczną autoryzacje do downloadu)

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Października 28, 2007, 10:01:20 »
(tyle to trwa ze względu na ręczną autoryzacje do downloadu)

Autoryzacja jest automatyczna i trwa sekundy.
Kupiłem w ten sposób 5 wersji i jest to natychmiastowe wręcz.

ps.

Też mogę pomóc, ale dopiera za jakiś tydzień, masterC przyblokował moją kartę ze wzgledów bezpieki  :karpik
« Ostatnia zmiana: Października 28, 2007, 10:41:05 wysłana przez qrdl »

« Odpowiedź #5 dnia: Października 28, 2007, 12:28:54 »
Dziwne, zakupiłem u siebie sima w niedzielne popołudnie a dopiero mogłem pobrać w poniedziałek

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Października 28, 2007, 17:07:47 »
Może system płatności miał przerwę techniczną. Jak wspomniałem, kupowałem kilka razy. Parę dni temu dokonałem takiego zakupu koledze w czasie jednej rozmowy telefonicznej. Podał namiary na swoje konto lockon.ru, ja kupiłem i w ciągu dosłownie sekund, po wejsciu na podstronę z pobieraniem, już był klucz/link do pobrania.

lapawwa

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Listopada 29, 2007, 19:12:10 »
Witam!

Kupował ktoś już wersję BOX Flaming cliffs? Jak wygląda procedura przesyłki? Chodzi mi głównie o czas realizacji dostarczenia paczki do Polski oraz cenę przesyłki z Rosji.

Pozdrawiam!

Hornet

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Listopada 29, 2007, 19:16:56 »
Przysyłają z UK mi przyszła po tygodniu, cena przesyłki niewielka dokładnie nie pamiętam ile, na stronie pewnie jest gdzieś napisane.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #9 dnia: Listopada 29, 2007, 20:49:50 »
U mnie również transakcja przebiegła bezboleśnie, czekałem chyba nawet krócej niż tydzień. niestety nie jestem w stanie powiedzieć ile dokładnie kosztowała przesyłka, bo to brat załatwiał formalności związane z zakupem, ale nie była to z całą pewnością jakaś wielka suma, tym bardziej że podzieliłem ją z kolegą bo wzięliśmy dwie kopie.

lapawwa

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Grudnia 14, 2007, 21:34:39 »
Mam pytanie do osób które zamawiały box version flaming cliffs. Jaka firma dostarczyła wam FC do domu? (poczta polska czy jakaś kurierska) oraz czy można sprawdzić gdzie aktualnie jest nasza paczka? ponieważ jestem ciekaw czy zdąży przed świętami... od 4 mam status sent a tu paczki nie widu nie slychu.

Hornet

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Grudnia 15, 2007, 09:52:08 »
Dostarcza Poczta Polska, nie ma możliwości sprawdzenia gdzie jest paczka.

« Odpowiedź #12 dnia: Grudnia 15, 2007, 21:09:08 »
U mnie również transakcja przebiegła bezboleśnie, czekałem chyba nawet krócej niż tydzień.
U mnie podobnie.
niestety nie jestem w stanie powiedzieć ile dokładnie kosztowała przesyłka (..)
$4.76

vympel

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: Grudnia 16, 2007, 02:52:33 »
Chcę kupić Flaming Cliffs w wersji BOX i mam takie (może prostackie) pytanie. Czy tam trzeba płacić kartą kredytową, czy wystarczy zwykła bankomatowa Visa, Master Card etc...?

EDIT: hehe chyba kredytową: 'zwykła' nie zadziałała - było, że Bank odrzucił transakcję :003:

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #14 dnia: Grudnia 16, 2007, 16:26:31 »
Przed świetami to poczta regularnie daje ciała :118: :118:. Ja juz czekam ponad tydzień na chłodzenie do procesora, idzie z Poznania. Super Suprzedawca zaklina się że wysłał w ubiegły poniedziałek  :005: Możesz kolego nie zasiąść za sterami w wigilijny wieczór.
11:05 PM