Witam.
Prace na półmetku mam już po 12 misji na myśliwca i 12 na bombowca.
Myślę że będziecie usatysfakcjonowani bo już mi łeb spuchł od wymyślania scenariuszy.
Znajdziecie wszystko. Od misji dla pojedynczego bombowca (trzeba wylądować w okrążonym mieście zabrać generała i uciec), przez ataki na kolumny pancerne (a pod nami bitwa pancerna wre na całego) po obronę sztabów, stacji kolejowych oraz odpieranie wielkich nalotów bombowych.
Misje staram się dograć perfekcyjnie w czasie i robić je z dużym rozmachem a ogranicza mnie niestety przepustowość mojego procesora.
Zrobiłem wczoraj nalot niemieckich bombowców i myśliwców (4x3 H-111, 4x3 Ju-87 2x4 Bf-109 1x4 Bf-110 razem 36 maszyn) a im miało się przeciwstawić 16 naszych P-11c i już w największym nasileniu walki nad miastem zaczął mi niestety klatkować...ale klimat jest bomba jak 52 samoloty uwijają się na stosunkowo małym obszarze....
Dodatkowo co misje przesuwa się front, zmieniają się warunki itd itd....
P.S. Dodajcie mi otuchy bo po 5 nocach nieprzespanych zaczynam już wymiękać...

Nie wiem czy to ostudzi czyjeś pragnienia ale z politykal fikszyn to u mnie będą tylko Hurik i MS-406 (była pewna doza prawdopodobieństwa że mogły być) oraz walki z ruskimi (wystąpią), ale nie przewiduję ani Jastrzębia ani Wilka itp....